Τα όνειρά σας μπαίνουν… σε πλάνο

Οι δημογραφικές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το τρέχον ασφαλιστικό σύστημα καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για σύγχρονα συνταξιοδοτικά προγράμματα, που μπορούν να παρέχουν σιγουριά για το μέλλον. Η διασφάλιση του μελλοντικού βιοτικού σας επιπέδου αλλά και η οικονομική ανεξαρτησία εξασφαλίζουν μια ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας όρους. Σχεδιάστε τα χρυσά χρόνια της ζωής σας επιλέγοντας κάποια από τις λύσεις που σας προσφέρουμε!

Επιλέγοντας ένα από τα unit-linked αποταμιευτικά προγράμματα τα οποία συνδέονται με επενδύσεις και έχοντας πάντα την καθοδήγηση μια ηγετικής δύναμης στον τομέα της ασφάλισης, μπορείτε να καταβάλλετε το ασφάλιστρο:

  • Περιοδικά ή
  • Εφάπαξ

και να δείτε το κεφάλαιό σας να μεγιστοποιείται. Παράλληλα, μπορείτε να μετατρέψετε την αποταμίευσή σας σε σύνταξη τη στιγμή και με τον τρόπο που εσείς που επιθυμείτε!

Επίσης διαθέτουμε Αποταμιευτικά Προγράμματα για Παιδιά για εσάς που θέλετε να διαφυλάξετε το μέλλον τους και να τα υποστηρίξετε στα μελλοντικά τους βήματα προς την ανεξαρτησία.

Ξεκινήσετε, λοιπόν, σήμερα ένα σχέδιο δημιουργίας κεφαλαίου και δώστε προοπτική στα θέλω σας. Δείτε τις λύσεις που σας προτείνουμε παρακάτω.